Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm

Hej och hallå och välkomna allihopa till dagens inlägg här på bloggen. Snart ska jag åka till jobbet. Jag jobbar mellan klockan 12-20 i en butik som säljer barnkläder. Jag har en stund över innan det är dags för mig att ge mig av och därför tänkte jag passa på att utnyttja tiden genom att skriva ett inlägg om något jag ska iväg på i morgon, nämligen medicinsk fotvård på Södermalm

I morgon jobbar jag mellan 09-15 och ska direkt efter jobbet till Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm, och det här med att jag har fått några fotvårdsbehandlingar har gjort underverk för mina fötter. I den här bloggen kan vi vara öppna med varandra om allt, så därför bestämde jag mig för att tala om för er som har problem med fötterna att det går att få hjälp genom att gå på medicinsk fotvård på Södermalm. Det är så lätt att glömma av fötterna, jag om någon kan skriva under på detta! Nu har jag infört andra rutiner i mitt liv där fötterna får en stunds omsorg varje kväll innan jag går och lägger mig. Målet är att jag inom kort inte längre ska behöva gå på medicinsk fotvård på Södermalm på Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm men nu ligger bollen hos mig. Det gäller att ta fotbad, fila och smörja och inte ge upp utan det är idogt arbete som gäller. Jag är väldigt nöjd med hjälpen som jag har fått av Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm och är det så att någon av er läsare har problem med fötterna så vill jag ge er rekommendationen att gå dit, för att med hjälp av fotvård eller medicinsk fotvård här på Södermalm komma tillrätta med era problem.